NOVA PROMOCIÓ ALS VILARS

410.000 €

Andorra - Escaldes-Engordany - Els Vilars d'Engordany


Habitacions: 3
Banys: 3
Places de pàrking: 0
Superficie: 114 m2

Ascensor Balcó Solejat Vistes

Referència: R000121


Espectaculars pisos de nova construcció en venda situats a la parròquia d'Escaldes-Engordany, a pocs minuts del centre on trobem l'eix comercial principal. En una zona envejable; carretera dels Vilars. Amb boniques vistes i sol durant el dia.

Consten de dos edificis i un soterrani compartit per la zona d'aparcament. Els habitatges estan pensats fins a l'últim detall, amb un disseny modern i funcional. Amb acabats i materials d'alta qualitat:

L'estructura de l'edifici, a base de pilars i lloses de formigó armat i amb Aïllament tèrmic segons la normativa. Els vidres amb cambra d'aire adaptats a les exigències energètiques. Les portes d'accés dels habitatges blindades, portes interiors amb acabats massís de roure, lacat de fàbrica. Sistema de producció d'energia amb aerotèrmia amb unitat termodinàmica exterior a coberta. Sistema de terra radiant i Instal·lació de climatització fred – calor.

Aquest pis de 110.62m2 i 4.25m2 de balcó, consta de 3 dormitoris i 3 banys amb sanitaris i accessoris de la marca ROCA i radiador de tovalloles elèctric, cuina oberta totalment equipada (amb campana extractora, placa d'inducció, forn elèctric de la casa BOSCH, aigüera d'acer inoxidable de la marca ROCA i aixetes GROHE), i ampli menjador.

Tots els habitatges tenen la possibilitat d'adquirir places d'aparcament per 28.000€ i trasters per 5.300€. Els trasters tenen un punt elèctric.
Pisos de diferents superfícies i preus entre 395.000€ i 1.300.000€