Com pot saber la taxació del seu habitatge?

És possible que actualment estigui pensant a comprar o vendre un habitatge, però abans necessita taxar el valor del seu immoble. En aquest escenari, el primer pas és valorar alguns factors com la localització de l’immoble, el seu estat de conservació, la distribució, la superfície o la il·luminació. Uns valors a tenir molt en compte i que moltes vegades obviem o no sabem calcular perquè no disposem d’aquests coneixements d’anàlisi. I és aquí on Picart li ofereix l’assessorament immobiliari que necessita.

Taxem el seu habitatge

Des de Picart, ens posem a la seva disposició per oferir-li un servei de taxació per al seu habitatge, amb totes les garanties que suposa comptar amb el nostre equip d’experts immobiliaris. Així mateix, basem la taxació en criteris físics, tècnics i legals, a més d’analitzar si les dades registrades i cadastrals coincideixen amb la realitat. D’aquesta manera, des de Picart li enviem un pressupost de l’habitatge a taxar i, a continuació, demanem un informe al registre de la propietat per comprovar i contrastar la informació obtinguda amb les dades registrades.
Saber la taxació del seu habitatge

Quins punts concrets valorem en les taxacions immobiliàries?

  • La ubicació de l’habitatge: Depenent de la zona, és més o menys fàcil de vendre la seva propietat
  • La superfície: No tots els metres quadrats valen el mateix. Així, el preu per metre quadrat dependrà del municipi o la zona d’aquest.
  • Els accessos a l’immoble: Si disposa d’ascensor o no és un valor a tenir en compte a l’hora de vendre el pis o la casa.
  • La Il·luminació: El preu de l’habitatge ve determinat, en part, per l’orientació d’aquest i per l’entrada de llum natural al seu interior durant les hores de Sol.
  • L’estat de conservació: a l’hora de taxar un pis, l’antiguitat es un factor a tenir molt en compte, així com si l’immoble és nou o reformat. Un altre punt important és l’aspecte exterior del pis (façana, balcons i terrats).

Contacti amb nosaltres

Per resoldre qualsevol dubte o suggeriment contacteu amb nosaltres

Contacte