Què cal tenir en compte per llogar un pis o local comercial a Andorra?

Està buscant locals o pisos de lloguer a Andorra? Ja sigui per lloguers de temporada o per a tot l’any, si està interessat a llogar una propietat a Andorra, a Picart trobarà immobles de lloguer a un preu d’allò més atractiu!

A més, mitjançant el nostre cercador podrà filtrar la seva cerca en funció de diferents criteris: localització, superfície habitable en metres quadrats, nombre d’habitacions... D’aquesta manera, podrà valorar, de la forma més pràctica i ràpida possible, les diferents propietats.

Claus del pis de lloguer a Andorra

PREUS LLOGUERS A ANDORRA

Claus del pis de lloguer a Andorra

En cas d’estar interessat en un pis de lloguer, ha de ser conscient que el preu de qualsevol propietat depèn , en gran mesura, de molts condicionants diferents. Així, la valoració del pis per part del mateix propietari o la zona en què estigui ubicat l’immoble condicionaran el seu preu, però altres factors, més secundaris, com ara l’antiguitat, la qualitat o el nombre d’habitacions també són qüestions rellevants.

Conscients d’aquesta situació, a Picart Immoble el que li oferim és la possibilitat de filtrar el llistat de pisos de lloguer disponibles segons un preu màxim i/o un preu mínim. D’aquesta manera podrà fer una cerca més acurada i, al mateix temps, obtindrà la informació d’una manera més ràpida i adaptada als seus interessos. Els preus també varien en funció de si es tracta de pisos de lloguer de temporada o pisos per llogar tot l’any, sent aquest darrer més econòmic que el primer.

DESPESES DEL LLOGUER

En el moment de materialitzar la contractació del lloguer amb la immobiliària, cal abonar 3-4 mesos per anticipat corresponent a:

  • Un mes pertoca a la immobiliària per a la gestió de l’immoble
  • Un o dos mesos de fiança que seran retornats a l’inquilí al final del contracte si aquest el retorna en el mateix estat
  • La paga del mes entrant per al propietari del pis

DESPESES DE CALEFACCIÓ

En cas que les despeses de calefacció no estiguin incloses en el preu de lloguer, aquestes caldrà fer-les efectives mensualment. Es pot donar el cas que només s’hagin de pagar durant la temporada d’hivern o bé que estiguin repartides durant tot l’any. En tot cas, l’inquilí té dret a consultar les factures derivades de la calefacció a través de la seva immobiliària.

Es recomana assabentar-se, per a cada propietat, a quant ascendeixen aquestes despeses.

DESPESES DE L’ASSEGURADORA

Segons la llei andorrana, l’inquilí està obligat a contractar una assegurança que cobreixi els mínims necessaris que indica la llei.

OBLIGACIONS DE L’INQUILÍ

  • En el moment de la formalització del contracte, l’inquilí es compromet a complir amb totes les consideracions firmades. En cas d’incompliment, el mateix contracte ja estableix les mesures a adoptar. Entre les que cal valorar, trobem:
  • La possibilitat o no de viure amb animals
  • Avís previ en cas de finalitzar el contracte abans de l’acordat
  • Retornar el pis en les mateixes condicions amb què es va lliurar
  • El propòsit i ús del lloguer: comercial o residencial
  • L’impossibilitat de rellogar el pis
  • Contractació d’una assegurança

Contacti amb nosaltres

Per resoldre qualsevol dubte o suggeriment contacteu amb nosaltres

Contacte