Comprar pis a Andorra

A Picart inmobiliària trobaràs una gran varietat d’immobles per comprar el pis d’Andorra que estàs buscant. Des del petit estudi fins a la gran propietat de luxe, al centre urbà o en indrets apartats rodejats de natura, a la capital o a peu de pistes... La immobiliària Picart immobles té a la venda tot tipus de cases i pisos a cadascuna de les parròquies del Principat d’Andorra.

El Principat d’Andorra

Andorra és un dels anomenats petits països europeus, com ho són també Liechtenstein, Malta, Mònaco, San Marino, Luxemburg i Ciutat del Vaticà. Situat en ple Pirineus, ocupa una extensió de 468 Km2, repartits entre les 7 parròquies que en componen la demarcació: Canillo, Encamp, Ordino, La Massana, Andorra la Vella, Sant Julià i Escaldes-Engordany, tot limitant pel nord amb França i pel sud amb Espanya.

En conjunt, es tracta d’un país muntanyós, amb una altura mitjana pròxima als 2.000 m. i amb cotes per damunt dels 2.900 m. El punt més baix és la frontera Espanyola, a 835m.

comprar pis a andorra

Viure entre Valls a Andorra

Geogràficament parlant, Andorra es divideix en dos grans Valls per les que circulen els rius Valira nord i Valira d’Orient. Ambdós conflueixen al centre del territori formant el Gran Valira, el qual continua obrint-se pas, en una nova vall, fins a la frontera sud del país.

Aquest rius divideixen el país dibuixant una enorme “Y”. Al llarg d’aquest pas entre muntanyes, als marges del riu, s’han anat construint els grans nuclis de població, ara capitals de parròquies, amb una gran varietat de pisos i cases per comprar.

Viure a Andorra

A banda i banda d’aquestes dos valls principals, trobem altres petites valls que s’endinsen pel territori cap a indrets d’una bellesa extraordinària. A vegades transformats en petits pobles, residències o urbanitzacions d’un encant especial; a vegades en parcs naturals, estacions d’esquí, o zones de muntanyes plenes de boscos i llacs, o simplement espais de descans on poder passar una bona jornada familiar.

S’hi arriba en poc temps, amb vehicle, per carreteres secundaries, o a peu per camins verds.

Canillo, el Forn, el Tarter, el Vilar, els Plans, Incles, l'Aldosa de Canillo, Meritxell, Prats, Ransol, Soldeu
el Pas de la Casa, Encamp, Les Bons, Vila
Ansalonga, Arans, El Serrat, la Cortinada, Llorts, Ordino, Segudet, Sornàs
Anyós, Arinsal, Erts, Escàs, l'Aldosa de la Massana, la Massana, Pal, Sispony
Andorra la Vella, Santa Coloma
Aixirivall, Aixovall, Aubinyà, Bixessarri, Certers, Fontaneda, Juverri, Llumeneres, Nagol, Sant Julià de Lòria
Escaldes-Engordany

Residència a Andorra

La reforma fiscal iniciada a Andorra a partir del 2010 ha transformat el marc tributari del país, obrint noves oportunitats d’inversió internacional tan per a la compra de propietats immobiliàries com per a l’obertura d’empreses de capital 100% estranger.

La reforma estableix fins a 3 tipus de residencia, una més que fins ara, per facilitar la compra de cases i pisos a Andorra, una baixa tributació i estabilitat jurídica i política.

Mai abans havia sigut tan fàcil comprar un pis a Andorra. A Picart immobles l’assessorem i acompanyarem en totes les fases del procés perquè triï amb la màxima seguretat.

Contacti amb nosaltres

Per resoldre qualsevol dubte o suggeriment contacteu amb nosaltres

Contacte