¿Qui som?

¿Qui som?
 

Més de 45 anys oferint-te els millors serveis immobiliaris

L'any 1970 naixia Picart Immobles, una empresa de caràcter familiar que obria portes a Andorra amb la finalitat d'oferir els millors serveis de Gestió Patrimonial i Promoció Immobiliària. Uns objectius que, sens dubte, s'han assolit amb escreix, ja que actualment, amb una trajectòria empresarial avalada per més de 45 anys, Picart s'ha posicionat com una de les immobiliàries més experimentades del Principat. Durant tots aquests anys, Picart ha anat evolucionant d'acord a les necessitats reals del client, però en tot moment ha mantingut intacta la seva missió empresarial: posar a disposició de tots els seus clients un servei d'allò més professional i completament personalitzat.

Gran coneixement del sector immobiliari andorrà

Amb més de 4 dècades prestant servei, si per una cosa destaca l'equip de professionals de Picart és per comptar amb un gran coneixement del sector andorrà. Un coneixement que resulta indispensable a l'hora de proporcionar els millors serveis de promoció immobiliària, administració de finques, assessorament en la compra-venda i lloguer de béns immobiliaris, així com l'assistència en els tràmits corresponents per tal d'agilitzar les operacions i fer-les més dinàmiques i senzilles.

Cerquem la propietat que més s'adapta a les seves necessitats

A Picart tenim molt clar que qualsevol propietat que s'ofereix a un client ha de complir amb tots els requeriments que aquest ens detalla. Per això, no ens limitem a oferir immobles, sinó que dia rere dia ens esforcem per anar un pas més enllà, identificant i proposant als nostres clients aquells immobles, locals comercials o parcel·les que més s'adeqüen a les seves necessitats, estil de vida i interessos. A Picart trobem les millors oportunitats del mercat!

Els convidem a conèixer una empresa amb més de 40 anys d'experiència que els assistirà en les seves necessitats immobiliàries amb la màxima professionalitat i sense perdre en cap moment el tracte familiar que ens caracteritza.

¿Qui som?

Contacti amb nosaltres

Per resoldre qualsevol dubte o suggeriment contacteu amb nosaltres